Мій шлях простий і світлий...

Одеський зоопарк + Біопарк з сафарі - відпочинок в Одесі

Тигреня
Тигреня

Зоопарк Одеса + новий Біопарк

Зоопарк Одеса одесса
Як відпочити в Одесі?! Мабуть можна почати з розкладу роботи зоопарку в Одесі: щодня з 9:00 години до 19:00 без обідньої перерви та вихідних. Вартість відвідування дорослого обійдеться в 30 грн, дитини старше 5 років - 15 грн, діти до 5 років безкоштовтно. Можно замовити екскурсійне обслуговування на групу до 15 осіб - 40 грн за групу, понад 15 осіб доплата + 3 грн за кожного відвідувача додатково. Любителям щоденних прогулянок серед розмаїття фауни і просто впорядкувати думки в акватерраріуме пропонують купити місячний абонемент: дорослий 90 грн, дитина від 5 до 14 років (обов'язково укладення договору) 30 грн (ціни застарілі).

Адреса зоопарку: вул. Новощепний ряд, на розі Преображенський парк (центр міста).



На безкоштовне відвідування зоопарку мають громадяни:

біженці *,
інваліди I та II груп *,
учасники бойових дій *,
діти сироти *,
багатодітні сім'ї *,
ВІЛ-інфіковані діти *,
ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС *,
діти загиблих співробітників МВС *,
і як вже зазначалося діти віком до 5 років.


(* При наданні посвідчення)

Телефон: +38 048 722 55 89

Зоопарк Одеса

В Одеському зоопарку в одесском зоопарке
Павич зоопарк Одеса одессаВхід до зоопарку з вулиці Новощепний ряд. При вході вас зустрічають пернаті мешканці, час від часу випрошуючи їжу у відвідувачів зоопарку гучним крекотом.

Якщо ваше серце не байдуже до долі і умов утримання тварин, ви можете особисто внести посильну допомогу в грошовому еквіваленті.

Приходити в зоопарк краще з дітьми, тільки встигати за ними доведеться, що б не всунули руку куди не слід. До речі про це, є попереджувальні написи на вольєрах з тваринами.

Чудовий за своєю красою птах - павич.

Поруч із зоопарком знаходиться акватераріум.

Інфо: Одеса зоопарк


Діти мають вільний доступ до мешканців водойми, черепах. Давнім панцирним вочевидь докучає така близькість, нерідко діти виловлюють плазунів з води щоб пограти з ними.


Пташник Одеський зоопарк

Пташиний вольєр, перший з доброго десятка, накритий дрібними тенетами. Різноманітність птахів представлених в Одеському зоопарку радує око і розвиває світогляд дітей.

Рожевий фламінго затримає вас не на одну хвилину, споглядати різноманітність форм і кольору з дикої природи. Харчуються фламінго часто на солоних водоймах Артемієй. Ці птахи легко зможуть вижити на солоному лимані Куяльник без допомоги людини.


Страус Одеса зоопарк одесса
Страус

Просто велика пташка ... Вражає своїми розмірами і увагу любить не менш зірок кіно індустрії, особливо коли її годують з рук (обережно, великий дзьоб).

Динозаври виставка Одеса одессаСтародавні, давно вимерлі представники Землі - динозаври, добре збереглися на виставці в Одеському зоопарку. Дітей краще одних не відпускати, тільки в супроводі дорослих.

Динозаври



Зро
Тир зоопарк Одеса одесса
Тир серед зоопарку
зуміло, після динозаврів нерви на межі і що б зняти напругу, необхідно всадити пару куль в люту тварюку. Для цього в Одеському зоопарку встановили тир. При цьому, його назва та місце розташування ретельно замаскували. Таке підпільне сафарі на вимираючих диких тварин.

У зоопарку вас постійно переслідує відчуття небезпеки, адже ви в оточенні диких і страшних за руйнівною силою тварин. Але часом, таких милих ...

Слон зоопарк Одеса одесса
Слон в Одеському зоопарку

Відчуття не дуже приємна, але як реалістично і головне, дика природа Африки дме прямо в обличчя. Шкода, що на слоні не можна покататися як в Індії. По сусідству зі слоном рикає лев, слон видно давно до цього звик і навіть не намагається втекти. Хоча куди леву до слона.



Слон - на нього не забудеш подивитися і привертає увагу дітей нарівні з тиграми і левами. Шипи на паркані зовсім не шкодять велетню. Любить Слон пустувати з відвідувачами набравши хоботом пил упереміш з дрібною галькою і кинути в натовп роззяв.

Зоо Одеса одесса

На цьому зоопарк Одеси не закінчується, програма перебування дуже насичена виставками змій, комах, є такий рідний нам українцям, сільський дворик з козами і мазанкой. Для дорослих - кафе, для дітей надувні атракціони, на прокат електромобілі, гойдалки і кінотеатр. Дуже хороший зоопарк і мабуть найкраще місце для відпочинку з дітьми.

Новини:

Сільський двір зоопарк Одеса одесса

У минулому році зоопарк зміг заробити рекордну суму в 7 млн. Грн. Це дало можливість, на заміну маленькій клітці, побудувати просторий вольєр для тигра. У новому році, намічені плани з благоустрою та розширенню вольєра для ведмедів. Є і збитки, таємно, вночі втік орлан-білохвіст.

Подейкують, після втечі орел подався на північ країни в пошуках кращих угідь і спокійної ситої старості. У слід за втікачем відразу спустили шукачів, але пошуки поки не увінчалися успіхом. Після того, що сталося, по зоопарку ходять чутки, що до наступної втечі тварин із зоопарку готуються мавпи 🙂.

Це не перший випадок втечі тварин з клітки, в 1984 році, з клітки на волю вийшла ведмедиця. Завдяки щасливому випадку, на той момент вона була мамою маленькому ведмежаті і погулявши по зоопарку, повернулася в клітку до малюка. Робочих зоопарку неабияк "трухануло", багато з них вилазили на дахи. Головне тигри і леви залишаються ситими і задоволеними, а значить їх втеча не планується.

Біопарк Одеса + сафарі

Біо парк Одеса одесса биопарк
З 2016 року в Одесі з'явився новий зоопарк під новомодною еко-назвою Біопарк. Час роботи щодня з 10:00 годин до 20:00, без вихідних. Ціна вхідного квитка для всіх відвідувачів 100 грн, діти до 5 років - безкоштовно (свідоцтво про народження). На сьогодні ціна зросла і становить 150 грн з людини.

Сафарі

Лев біопарк Одеса в одессе
Лев на сафарі в біопарку
Головна родзинка сучасного Біопарка в Одесі - це сафарі в автомобілі серед справжніх африканських левів. Вартість одного квитка на сафарі 150 українських гривень. Але що б потрапити на сафарі, спершу доведеться заплатити за вхід в сам Біопарк. Виходить така ось фінансова матрьошка. У підсумку, загальна вартість відвідування сафарі на двох чоловік складе 600 грн. Відвідування парку Сафарі тільки з дітьми від 5 років і старше.

Ця фотографія зроблена на сафарі серед прайду левів, коли самець стрибнув на клітку з людьми. Зробити таке фото було дуже небезпечно, так як інша левиця могла відкусити частину просунутої руки з фотоапаратом. Лев по природі мисливець, а мисливець не попереджає про своє наближення і нападає непомітно ззаду, тому ніколи так більше не повторюйте.

У Биопарку дітей безкоштовно розважають аніматори в будні дні за попереднім записом +38 048 705 99 99, години роботи у вихідні дні:

З 12:00 до 13:00 і з 16:00 до 17:00

Мапа біопарк Одеса биопарк
Мапа Біопарку в Одесі

Аніматори (екскурсоводи) проводять конкурси на знання дикої природи серед дітей, а велика частина екскурсії по Біопарку проходить біля вольєрів з різними тваринами, де веселі Пух з Пір'ячком розповідають цікаві історії.

Діти зможуть безкоштовно отримати від Біопарка в подарунок бодіарт - аквагрим. Що таке аквагрим, це спеціальні, нешкідливі фарби не викликають роздратування шкіри і легко змиваються водою з особи. Незабутні малюнки на тему тварин або ваші побажання будуть враховані.

Дітки обов'язково зголодніє за час проведений в Біопарк і на сафарі, тут до послуг відвідувачів Burger Club.


Деякі ціни на меню в кафе:

  • Бургер Кідс меню - 80 грн (в коробці з сюрпризом - різні динозаври)
  • Фіш бургер - 45 грн
  • Картопля фрі бол. - 30 грн
  • Молочний коктейль - 40 грн
  • Мохіто класик 0,5л- 55 грн
  • Кока-кола в бут. 0,5 л - 20 грн

Де в Одесі біопарк найти биопарк

Адреса Біопарка: г. Одесса, ул. Тираспольске шосе, 22Ж, Два стовпа (виїзд з міста в бік Молдови).

Сайт: Біопарк Одеса Сафарі

Телефон: +38 048 705 99 99

Доглянута територія з новими вольєрами, дитячий майданчик огороджена від диких тварин. Організатори обіцяють незабутні моменти в клітці з не небезпечними тваринами при годуванні. Вартість відвідування 300 грн до трьох осіб. Єдиний в Україні жираф Ротішільда ​​дивує дітей довжиною шиї. Сурікати, носухи, сріблястий Гібон, Гамадрил, карликові вівці, лама Альпака, Полярний вовк, кенгуру Валлабі, Бенгальська білий тигр, Шпороносая черепаха, лемур Катта, Капуцин, Усурийский ведмідь, Амурський тигр і Африканський лев, всього близько 25 видів тварин.

Новий зоопарк "Біопарк Одеса" вражає своїм масштабом, організацією і великою різноманітністю тваринного світу. Сучасний сімейний комплекс для відпочинку, Куяльник Інфо рекомендує.

І наостанок відео із зоопарку "Біопарк Одеса".

Де ще відпочити в Одесі

Куяльник Ukraine

Мітки Інфо: фотографії Одеського зоопарку, втік орел, відвідати зоопарк, Біопарк Одеса, біопарк сафарі в Україні.

Коментарі

  1. Були в середині серпня у Біопарку з дитиною, дуже сподобалося. Звичайно дорого, наприклад що б відвідати сафарі, це коли возять на машині в клітці дітей і дорослих серед диких тварин, спершу потрібно купити квитки в Биопарк - 150 грн, і тільки потім всередині парку можна купити квиток на сафарі, теж 150 грн з людини. Але, воно того варто, рейнджер супроводжуючий в клітці дуже любить тварин і свою роботу, розповідає так, що можна заслухатись і не помітити, як лев уже підійшов до вас і передніми лапами став на клітку. А рейнджер молода дівчина, яка не боїться навіть годувати дикого хижака з клітки руками. Хоча сама всіх попереджає, що не висовуйте ті частини тіла, які вам, тобто нам дороги. Хижаків і різних конячок містять окремо, проїжджаючи сафарі відвідали два парки. Леви лежать прямо на дорозі, іноді заважаючи проїхати туристам. Але поки випадків зі смертельними наслідками ще не було, хоча ні, одна смерть вже зафіксована, про що жалюгідним нагадуванням про небезпеку є скелет при вході з Сафарі. Звісно скелетон ляльковий, і за словами гіда леви навіть його погризли, був такий випадок. Тягали кістяну ногу по сафарі, поки у них її не забрали наглядачи. А в цілому запобіжні заходи навіть дуже на висоті, заїжджаючи на територію хижаків, потрібно заїхати у відстійник, тамбур з металевої сітки, де спершу закриваються ворота за вами, а потім тільки відкриваються в сафарі з левами. Так само і при виїзді. М'ясо для годування було вже заготовлено рейнджером, але право годувати є тільки у нього і це зрозуміло. Напевно краще буде відвідувати сафарі в першій половині дня, поки тварини ще зголодніли, ми були після обіду і вони не дуже реагували на м'ясо. А адже саме цим можна підманити лева і змусити пострибати на клітку. А це дає найбільше враження від сафарі. Така дика хижа міць всього в пару сантиметрів від нас ...

    ВідповістиВидалити
  2. В одеському біопарку голодують тварини через карантин. На корма ми витрачаємо до 500 тис. гривень на місяць. Допомагайте, всім помічникам гарантуємо після карантину безкоштовний вхід.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар