Мій шлях простий і світлий...

Еко екскурсії 2023 і електромобілі - поїздки по Одесі

Відпочинок в Одесі поїздки на екскурсії экскурсии по одессе
Відпочинок в Одесі

Еко екскурсії 2022 на електромобілях

Екскурсії по Одесі на електромобілі экскурсии по одессе
Екскурсії по Одесі на електромобілі
Відпочинок в Одесі 2022. Обережно - електромобілі на Дерибасівській! Незаконний транспортний засіб, заборонений для експлуатації.

У центрі Одеси, для туристів міста організували прогулянки у відкритих автобусах (електромобілі). Місця посадки розташовані на Приморському бульварі і пляжі Ланжерон. Водій електрокара прокотить вас по вулицях Одеси, що називається з вітерцем. Натиснувши на повну гашетку швидкість руху, не перевищить 30 км / год.



Під час короткої подорожі перед очима сміливців раз у раз будуть відкриватися чудові морські пейзажі і унікальна в своїй вишуканості архітектура Одеси. А може несподівано з'явитися перед поглядом і злісний порушник «моралі» на великому джипі, нервово відреагувавши на неквапливий рух перед ним.

Але все це, одеський випадок на кожен день. Інша справа, надзвичайна подія. Наприклад, дорожньо-транспортна пригода за участю тих же автобусів з туристами. Одеса спекотне місто. В Одесі дуже багато лихачів корупціонерів, мажорів-наркоманів та й просто неуків по ПДР.

Електроавтобус електромобіль Одеса электромобиль одесса
Електромобіль Одеса

На фото електротранспорт (електромобіль), який перевозить вдалого еко-туриста.

На електробусі видно, що немає державних номерів, а значить, транспорт не ліцензований і не відповідає вимогам безпеки з пасажирських перевезень. Не треба бути експертом в технічних аспектах для того, щоб зрозуміти, що якщо в зад електробуса влетить гава лихач, тоді ноги цій жінці вже точно не пришиє старий, добрий лікар Айболить. Їх просто переріже як гільйотиною.

Смішно навіть думати, що трубка з рекламним плакатом «Еко-екскурсія», а саме так назвали свій
бізнес електромобіль чи прокурори, чи то депутати Одеси, зможе захистити від удару 1-2 тонною купи заліза.

Що говорить закон:
«Механічний транспортний засіб - транспортний засіб, який приводиться в рух за допомогою двигуна. Цей термін поширюється на трактори, самохідні машини і механізми (крім транспортних засобів, робочий об'єм двигуна, яких не перевищує 50 куб. См), а також тролейбуси та транспортні засоби (електромобілі) з електродвигуном потужністю понад 3 кВт. » (Розділ 1. ПДР України)
Як свідчить закон, електромобіль з потужністю двигуна понад 3 кіловат, відноситься до механічних транспортних засобів, з відповідними цьому статусу обов'язками водія:
2.9. Водієві забороняється:
в) керувати транспортним засобом, не зареєстрованим у Державтоінспекції, без номерного знака або талона про проходження державного технічного огляду;
(Розділ 2.ПДД України)
І далі:
31.3. Забороняється експлуатація транспортних засобів (електромобілей) згідно із законодавством:
а) у разі їх виготовлення або переобладнання з порушенням вимог стандартів, правил і нормативів, що стосуються безпеки дорожнього руху;
б) якщо вони (електромобілі) не пройшли державного технічного огляду або не мають талона про його проходження; (Розділ 31 ПДР України)

Електрокар "Сіті Тур" Сити Тур экскурсии

При експлуатації електромобілів в центрі Одеси використовуються куди більш потужні двигуни, ніж в 3 кВт. Потрібна обов'язкова реєстрація таких транспортних засобів і водійське посвідчення на право керування електромобілем, адже невідомо чи тверезий водій за кермом! ДАІ просто не дивиться в їхній бік, адже напевно все «схоплено». А, де треба «змащене», корупція і Одеса - це також синоніми і в 21 столітті.

Так, боротьба триває із залишками бандитизму у владі, ДАІ вже в минулому, міліція з їх солодкими особами, крутими навіть за мірками «золотого мільярда» машинами і щирим почуттям безкарності розбіглася по норах. Але, здоров'я гостей Одеси все ще в небезпеці.

Шановні гості Одеси - бережіть себе! Перш ніж сісти в потенційно небезпечний електромобіль, і відправиться в Еко-екскурсію, подумайте, чи не стане ця поїздка еко-трагедією для вас. Якщо ж ви зважилися ризикнути і проїхатися в електро автобусі, тоді вибирайте хоча б місця в центрі салону, це допоможе вас уберегти від травм в разі ДТП.

Небезпека екскурсій Сіті Туров опасные экскурсии по одессе

І на завершення теми - електротранспорт. Вашій увазі представлений єдиний в світі і тільки в Одесі можна побачити, повністю дерев'яний електромотоцикл (е-байк). Зібраний електробайк з дерева. Вершник при русі брутально сидить без амортизації і відчуває п'ятою крапкою всі «принади» дороги. Електро мотоцикл не видає шуму і на вигляд дуже легкий.

Дерев'яний електробайк деревянный электромотоцикл

Електромотоцикл - екологічний транспорт, який завоював світ і гаманці товстосумів.

Електромотоцикл гарний як для міських поїздок, так і екскурсій за містом, де в сакральному світі тварин важлива тиша. А якщо, електро байк до того ж дерев'яний, відчуття повної гармонії з природою гарантовано.

На вулицях Одеси все частіше можна побачити електромобілі приватників (Nissan Leaf), а деякі парковки в центрі міста вже переробили під електро заправки. Адже залити в бак 10 kW електроенергії куди безпечніше, ніж 10 л бензину.

Куяльник 
Інфо Одеса 2022

Інфо мітки: еко-екскурсії, sity tour, happy bus, електромобіль, електробус, електромотоцикл, Одеса, туризм, електротранспорт.

Коментарі