Мій шлях простий і світлий...

Пляж люкс сегмента в Одесі безкоштовно – Сосновий Берег | кращий пляж на морі

Сосновий Берег – Кращий пляж Одеси

Кращий пляж Одеси лучший пляж одесса

Відпочинок в Одесі

Дізнайтеся про новий елітний пляж в Лісках за Крижанівкою, з безкоштовним входом і лакшери сервісом – Сосновий Берег. А між іншим він знаходиться в Лузанівському заповіднику, серед лісу. Не плутати з пляжем Лузанівка, який розташований трохи ближче до центру Одеси. Сосновий пляж розмістився за межами міста на проти гіпермаркету Рів’єра. Пляжу не потрібен знак якості блакитний прапорець, відразу даємо платиновий – міжнародний.



Від санаторію Куяльник до пляжу Сосновий Берег близько 8 км по прямій.

Пляж
Чи варто розповідати про затишний, майже безлюдний пляж з дивовижної краси набережною. Адже коли знаходиш діамант, хочеться, щоб він належав тільки тобі. Все ж у нас інформаційний портал, тому дотримуючись традиції, розповімо і покажемо першими, де відпочити на морському пляжі з шиком. В Одесі, чому без перебільшення елітний пляж абсолютно безкоштовний для гостей міста та одеситів розповімо нижче. Почнемо з облаштування набережної.

Відпочинок на Чорному морі

Пляж Одеса одесса
Фонтан на морському пляжу на пляжеПіщаний пляж укріплений обабіч гранітними брилами, що надає певний шарм і почуття захищеності від зовнішнього світу. Відпочинок на морі обіцяє бути незабутнім. Схожим чином укріплено узбережжя по всій протяжності набережної. Різниця лише в розмірах брил. На пляжі використані гранітні камені для зміцнення берега в місцях відпочинку на терасах. Набережна в цілях берего зміцнення усипана від рівня води розсипом дрібних каменів.

Душ на пляжі на пляже
На пляжі є душ, шезлонги, з моря на глибині натягнута сітка для захисту від водоростей. Одне з багатьох достоїнств пляжу – ландшафтний дизайн. Що це означає для відпочиваючих, коли захочеться посидіти в тіні гіллястих дерев досить буде піднятися кілька метрів убік від пляжу.
Фонтан на пляжі
Буквально поруч мальовничий фонтан серед альтанки з вражаючим видом на море. На протилежному боці пляжу також присутні лавки на виступаючих в море напівбочках – бунах.

Спорт на пляжі

Спорт на пляжі Сосновий Берег сосновый
Пляж Сосновий Берег облаштований безкоштовним паркуванням для автомобілів, є велосипедна парковка. У ротонді обладнаний як люкс роздільний туалет, стаціонарна роздягальня, гостям є де переодягтися не соромлячись.

Вело велосипед
Все це початок довгої повісті про світ «богів» з Олімпу небожителя з мільйонами доларів, що кається неправедним постом. Перед пляжем поруч з морем розташований тренажерний комплекс, баскетбольний майданчик і міні футбол. Все абсолютно безкоштовно для всіх бажаючих. Адже так романтично зміцнювати м’язи ніг і при цьому насолоджуватися видом на Чорне море з повз пропливаючими дельфінами.

Яхтклуб – місце відпочинку


Яхта Сосновий Берег Одеса сосновй одесса
Яхта в Одесі Сосновий Берег
Родзинка, саме родзиночка пляжного комплексу Сосновий Берег це яхт-клуб. Клуб любителів морських подорожей. Впевнено можна підходити і орендувати яхту на будь-який смак. Є бажання просто відпочити незабутньо в Одесі на водному атракціоні, будь ласка, до ваших послуг гідроцикл. Для морської риболовлі підійде яхта з особистим капітаном.

Білосніжні паркани в Сосновому Березі в сосновом берегу
Клумба на паркані Сосновий Берег сосновыйБезсумнівним діамантом пляжної набережної є білосніжний паркан з ліхтарями. Саме в деталях як відомо можна побачити люкс сегмент. Завдяки доглянутому паркану з балясинами присутнє враження, що перебуваєте ви на якийсь урядовій дачі.

А майже повна відсутність перехожих і наявність веб камер тільки підсилює це відчуття. Можливо після нашої публікації народ піде гуляти по набережній, зараз же і проїжджаючий автомобіль рідкість.

Сосновий Берег пляж сосновый
Сосновий Берег буна сосновыйПляжі влаштовані за принципом порту, тобто поглиблені і закриті з двох бічних сторін. Це більшою мірою захищає від хвиль, роблячи купання в морі ще більш приємним. Контингент пляжу як правило місцеві, судячи з вигляду дорогих іномарок. У цьому є і плюс, на пляжі практично відсутні злодюжки і інший ненадійний народ. Можна залишити скутер або велосипед і спокійно купатися, не переживаючи, що назад додому доведеться йти пішки з зіпсованим настроєм.

Сонячний годинник - гномон

Гномон Одеса одесса солнечные часы

На пляжі Сосновий Берег встановлений єдиний в Одесі сонячний годинник - гномон. Напевно при першому погляді не кожна людина про це здогадається. Прийдеться згадати шкільний курс і освіжити знання, як користуватися сонячним годинником.

На пляжі Сосновий Берег буде легко дізнатися точний час по сонцю за допомогою цієї кулі з гномоном, яка чимось нагадує глобус. Гномон зацікавить впершу чергу дітлохів. В середині годинника легко роздивитися його устрій.

Пляж Сосновий Берег місце для задоволень


Незаконний паркан відділяючий село Ліски від Соснового Берега лески
Паркан незаконно встановлений на березі
Джерело мільйонних вливань для обслуговування пляжу і набережної – котеджне селище. Уявіть собі місце, де гроші крутяться мільярдами (скарби зберігають дома в сейфі), а маєтки (домогосподарства) вимірюються гектарами. Все це «умиротворення» набито «прирученою» охороною, камерами спостереження і на жаль поки незаконно огороджено металевим парканом.

З приводу паркана на набережній зрозуміло, це протизаконно, тому потрапити на пляж іноді важко фізично. Його можна обійти під самим морем, чіпляючись за прути руками. Потрапивши на пляж використовуйте всі переваги за для свого задоволення. В Одесі на цей випадок нещодавно прийняли закон про заборону загороджувати узбережжя Чорного моря. Як поліція і органи самоврядування його реалізують поки що загадка.

Громадський пляж Одеси для всіх

Подорож Сосновий берег путешествие сосновый

Головний в’їзд з Південної дороги перекрито шлагбаумом. Відповідно до законів України, прохід на море ніхто не має право обмежувати для громадян, пляж не може бути зайнятий або приватизований ближче 5 метрів від урізу води. А у виняткових випадках, тільки за рішенням влади берег може бути обмежений для загального відвідування.

Громадський пляж Сосновий Берег Одеса общественный
Громадський пляж
Важливе зауваження: навіть коли є рішення влади, ОБОВ’ЯЗКОВО повинні бути встановлені інформаційні таблички із зазначенням, ким і коли прийнято таке рішення. На кращому, трохи олігархічному пляжі в Одесі немає і не могло б бути ніяких табличок. Поки відбувається кримінальне самозахоплення природних ресурсів, які належать всім громадянам України.

Слід більше пояснити що відбувається з такими нібито закритими територіями по всій країні. При в’їзді стоїть охоронець який запевняє що проїзд закритий і він вирішує, кого пропустити, а кого ні. А згідно всіх юридичних норм і тією ж зганьбленої конституції, ніхто не має право обмежувати свободу громадян.

Тому охоронець часто стає злочинцем, порушуючи права людей і застосовувати силу до нього з метою самооборони дозволено законом України. Всі «бестії» з охоронних агентств запевняють про приватну територію. У реальності, приватною є тільки прибудинкова територія в межах оформлених нотаріусом. Як правило в котеджному містечку всі приватні будинки огороджені всередині власним парканом. У приватний будинок ніхто не збирається заходити, а проїхати до моря потрібно по загальній вулиці села, яка пролягає між будинками.

Пляж в селі


Краєвид на пляж Сосновий Берег пейзаж сосновый
Село
Простими словами, це називається село. А вулиці між будинками ніколи і ніяк не можуть стати приватними або бути приватизовані. Інакше повний абсурд. Хто купить будинок на чужій приватній території, тому Сосновий Берег не приватний закритий клуб, а село, в якому є приватні будинки з дорогами для під’їзду на всю територію (включно з клаптиком узбережжя Чорного моря). Згідно зі с. Проїзд повинен бути відкритий. Обмежити можна тільки дорожніми знаками за рішенням дорожньої поліції.

З цього випливає, що згідно із законом всі Конча Заспи і Соснові Берега це звичайні українські села з само захопленням громадських земель (вулиць, проїздів). Наприклад, важко уявити, що в центрі Одеси поставлять шлагбаум на Дерибасівській і оголосять приватною власністю вулицю. Відразу приїде як мінімум поліція. Точно так само і з в’їздом в Сосновий Берег, це звичайна вулиця в селі, хоч і багатому.

На пляж Одеси пішки


Заїзд на пляж Сосновий Берег заезд сосновый
Заїзд
Найпростіше на пляж йти пішки. Парковка для автомобіля теж не проблема, можна залишити прямо перед шлагбаумом, а наявність охоронця і камер спостереження швидше убезпечить його від проблем. До того ж є варіант залишити машину на стоянці супермаркету Рів’єра, через дорогу. До пляжу Сосновий Берег спуститися займе не більше 10-15 хвилин.
Узвіз до пляжу Сосновий Берег спуск сосновый
Узвіз до пляжу Сосновий Берег

При в’їзді в Сосновий Берег на машині вкажіть мета візиту – яхт клуб, і спокійно їдьте прямо, дорога сама приведе до затоки. На розвилці перед морем ліворуч облаштовані пляжі, праворуч причал з яхтами. Якщо побажаєте проїхати до моря обов’язково озбройтеся законом і телефоном, на випадок якщо буде потрібно викликати поліцію для оскаженілої «бестії» на шлагбаумі.

Не менш корисним буде і звернення в силові органи, СБУ, прокуратуру (але пам’ятайте, вони то якраз тут і живуть) або організації Одеси, які займаються саме розблокуванням громадських пляжів.

Унікальні пам’ятники


Ліски Одеса Лес Одесса
Ліски
Кладовище тварин кладбище домашних животныхПляж знаходиться біля підніжжя мальовничого лісу, єдиного на півдні Одеси. У лісі можна почути фазана, побачити зайця. І тільки у сосновців піднялася рука вирубувати частину лісу для побудови котеджів…

Як уже згадувалося серед дикого світу втерся котеджний комплекс (село) Сосновий Берег, тому в лісі побачите саме елітне кладовище (цвинтар) для домашніх тварин. І не просто горбки присипані з покійними звірками олігархів, а величні гранітні пам’ятники на згадку про улюбленця.

За деякими чутками, в одній з могил лежить золотий нашийник. Пам’ятаєте як у фараонів в Єгипті ховали з начинням і рабами. Багатий мажор так любив свого вихованця, що не пошкодував дорогих прикрас і поховав з почестями. В якому саме могильнику лежить золото невідомо.

Взагалі ліс дуже привітний і радо приймає путника. Підсмажити м’ясо на вугіллі або просто прогулянка серед дерев подарує багато позитивних емоцій.

Відмінності кращого пляжа в Одесі


Краса біля моря Сосновий Берег сосновый красоты
Краса біля моря
У цих місцях гроші втрачають свій сенс і набувають химерних форм, у вигляді пам’ятників посеред лісу, або у вигляді майстерно створеного пляжу з фонтанами, віадуками і спортивним комплексом.

Пляж приваблює своєю доступністю для широкого кола людей і шиком, гідного сильних світу (але не злодіїв). Тільки якщо уявити, які гроші крутяться біля житлового комплексу. Мільярд гривень туди, мільйон сюди, смішні суми для місцевих йдуть на облаштування пляжу Сосновий Берег. Одже використайте весь пляжний комплекс для себе, він безкоштовний і створений для кожного одесита і гостя Одеси. Приїжджайте, вам обов’язково сподобається!

Можливо, у вас виникло питання, а чим Сосновий пляж краще за інші в Одесі?! Кращий він перш за все самітністю, розташуванням в заповідній зоні і чистою водою. Це вже майже відкрите море, якщо порівнювати з пляжами в центрі міста. Адже забрудненість стічних дощових вод не робить центральні пляжі краще. А на березі соснового лісу вода кришталево чиста. До того ж тут не рідко відпочивають багатенькі «принци» на білих мерседесах. Ще один привід приїхати на пляж, а можливо і вдало вийти заміж.
Рибалка на яхті рыбалка
Рибалки на яхті

Особливості пляжу Сосновий Берег


Особливості відпочинку на пляжі Сосновий Берег:

Пляж – один з найбільших в Одесі;
відрізняється стильним дизайном;
на горі є великий ліс;
вхід на пляж – безкоштовний;
чистота;
яхт клуб;
душ;
роздягальня;
кавоварка;
альтанки з фонтанами.
З недоліків немає кафе, найближчий магазин/кав’ярня в межах 15 хвилин ходьби.

Як дістатися на пляж в Одесі


Пляж Сосновий Берег мапа сосновый карта
З вулиць С. Палія і Добровольського (селище котовського) прямий автобус №67

З центру міста від Жд вокзалу приміський №68 Автостанція “Привоз”

З Таїрова маршрутка №121

Лузанівка ост. Молода Гвардія №18Т

Виходити на: зупинка ТЦ “Рів’єра

Велосипедом по велодоріжці або пішки від зупинки Крижанівка до Лісків приблизно 20 хвилин.


Куди піти відпочити з дітьми - зоопарк чи біопарк в Одесі

Інформаційний портал Куяльник

Мітки інфо: знайти пляж, золото Одеси, море, відпочинок в Одесі, кращий пляж, безкоштовно, Сосновий Берег, катер, яхта, самозахоплення пляжу, захоплення землі.

Коментарі

Дописати коментар