Мій шлях простий і світлий...

Погосяна А.Р. відсторонили від обов’язків керівника санаторію Куяльник - Злочин


Кримінал Куяльник злочини криминал

Погосяна А.Р. відсторонили від обов’язків керівника санаторію Куяльник

Розкрили банду члени якої вчиняли злочин на керуючих посадах санаторію Куяльник


Терміново новини! Пройшов обшук у ПрАТ “Укрпрофоздоровниця”.
Обшук по кримінальній справі "Укрпрофооздоровниця"Кримінальна справа по санаторію Куяльник вийшла на керівництво ПрАТ “Укрпрофоздоровниця”



Останнім часом у соціальній мережі фєйсбук (www.facebook.com/kuyalniksanator) дуже бурхливо обговорювали злочинну діяльність (бездіяльність) керівництва санаторію Куяльник.

Наша редакція вирішила долучитись і розповісти, що зараз відбувається на курорті Куяльник. Одеська оздоровниця є дуже важливою для багатьох людей, а для деяких категорій громадян (осіб з інвалідністю з наслідками травм і захворюваннями хребта та спинного мозку) взагалі єдиним місцем де вони можуть отримати лікування.

Зараз, дійсно, ситуація у санаторії Куяльник загострена. У жовтні 2018 року була ініційована та проведена ПрАТ “Укрпрофоздоровниця” комплексна позапланова перевірка санаторію Куяльник, на підставі чисельних звернень (претензій) громадян, які оздоровлювались у санаторії. Це підтвердив один із членів перевірочної комісії Білий Олександр.

Як поділився Олександр це була дуже складна перевірка. Хоч це і є внутрішня перевірка, але на ділі відбулося справжнє протистояння. Керівництво санаторію Куяльник (директор Погосян Араік, головний бухгалтер Кравченко Ольга), різними методами заважало провести перевірку. За час перевірки директор встиг побувати на лікарняному, у відрядженні, інколи на території самого санаторію ніхто не міг знайти його. Але не дивлячись на всі спроби завадити, перевірка була проведена і результати належним чином, відповідно до законодавства, оформлені.

Результати перевірки, ще не оголосили, але Олександр поділився, що порушень достатньо. Серед них серйозні порушення такі як реалізація послуг санаторію без оформлення відповідних платіжних документів (чеків), використання непередбачених ПрАТ “Укрпрофоздоровниця” бланків путівок, передача в оренду приміщень без оформлення відповідних договорів, здійснення невід’ємних поліпшень на другому поверсі корпусу № 1 санаторію, а це все грубе порушення не тільки Статуту ПрАТ “Укрпрофоздоровниця” але і законодавства України.

На наше питання, що поганого у тому, що директор дозволив зробити капітальний ремонт нас проінформували, що по-перше по документам ці приміщення були виведені із експлуатації, а фактично вони працювали у штатному режимі. По-друге існує багато ризиків коли орендар робить невід’ємні поліпшення у нього з’являються правові підстави набути права власності на ці приміщення.

Тому такі важливі питання стосовно майна санаторіїв віднесені до виключної компетенції ПрАТ “Укрпрофоздоровниця”. Більш того ці приміщення функціонували як єдиний самостійний приватний комплекс по догляду за літніми людьми і називався “ДОМ”.

    Нещодавно ми писали про дім пристарілих в Куяльнику, на жаль організоване злочинним угрупованням, яке намагалося нажитися на довірливих одесцях.

Таким чином тільки за липень, серпень минулого року Погосян Араїк привласнив злочинним шляхом від 1 800 000 до 2 100 000 гривень.

Звітувати по результатам перевірки члени комісії будуть на засіданні наглядової ради ПрАТ “Укрпрофоздоровниця”, яка відбудеться 13.11.2018 року. На засіданні повинні дати правову оцінку діяльності Погосяна Араїка на посаді керівника санаторію та передати матеріали до відповідних правоохоронних органів.

Цікаво, що у травні 2018 року була планова перевірка ПрАТ “Укрпрофоздоровниця” під керівництвом Голови правління Суботи Миколи, який є безпосереднім керівником директора санаторію Куяльник Погосяна Араїка. Але тоді нічого не було виявлено. Прикриття своїх? Чи на планових перевірках не звикли працювати?!

Ми будемо уважно спостерігати за ситуацією, яка розгортається навколо санаторію Куяльник та сподіваємось, що не дивлячись на все, що відбувається зараз, санаторій Куяльник буде працювати і надалі приймати громадян на оздоровлення, а не зникне у дерибані приватних інтересів, як наприклад санаторій “Червоні Зорі”.

Джерело: TRUEHACK.INFO

Одеса Новини:

В санаторії налагоджується (в поганому сенсі) робота з новим головним лікарем.

    Як стало відомо 10.04.2019 р близько 9:30 було скоєно напад на виконуючого обов'язки Директора санаторію Кульнік Малявко Іллю групою осіб очолювану Погосяном Араіком.
    https://www.facebook.com/kuyalniksanator/

Куяльник 

Коментарі