Мій шлях простий і світлий...

Офіційно: дані на ранок 10 квітня по захворюваності COVID-19 в Одесі

Новини


Офіційно: дані на ранок 10 квітня по захворюваності COVID-19 в Одесі

Одеса коронавірус хворих
10 квітня
10:48


За даними на ранок 10 квітня 2020 року, на стаціонарному лікуванні в міській клінічній інфекційній лікарні перебувають 22 пацієнти з лабораторно підтвердженим діагнозом COVID-19, з них 14 людей - жителі Одеси.



Із загальної кількості пацієнтів з COVID-19 в інфекційній лікарні двоє людей перебувають у важкому стані, обидва старше 80 років, при цьому не мають потреби в проведенні штучної вентиляції легенів.

Шістнадцять пацієнтів знаходяться в стані середньої тяжкості, четверо - в задовільному стані. Пацієнтів на ШВЛ в інфекційній лікарні немає.

За минулу добу в інфекційну лікарню поступили 22 людини з підозрою на COVID-19, яким проводиться обстеження.

Всі пацієнти з встановленим діагнозом COVID-19 знаходяться під медичним наглядом, в тому числі які перебувають на самоізоляції будинку. Забезпечуються виявлення, обстеження та контроль стану здоров'я контактних осіб.

За даними на 8:00 10 квітня 2020 року, в Одеській області лабораторно підтверджено 50 випадків COVID-19. З них 26 осіб - жителі Одеси.
За останню добу в регіоні зареєстровано сім нових випадків захворювання: три - у одеситів і чотири - у жителів районів області.

Для того, щоб пацієнт з COVID-19 вважався одужившим повинні бути отримані негативні результати контрольних тестів. В даний час два пацієнта з поліпшенням стану здоров'я очікують повторного негативного результату ПЛР-тестів для зняття діагнозу COVID-19, після чого вони будуть вважатися здоровими.

Коментарі

  1. В Одесі виявлено один випадок захворювання COVID-19 серед медиків і трьох хворих медпрацівників в місті Подольськ.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар