Мій шлях простий і світлий...

Пансіонат медичного центру «Дім» догляд для літніх людей в будинку пристарілих (злочинна схема не працює)

Пансіонат медичного центру Дім пристарілих Куяльник (шахрайський заклад скасовано)


Комісія викрила незаконну діяльність злочинного угруповання, заклад за доглядом для літніх людей відтепер не працює. Ось так лунали заклики до літніх людей, вочевидь з метою на відтиск (заволодіння) їхнього житла.

Ваші батьки стільки разів недосипали вночі. Турбувалися про вас, лікували, водили до школи. Але завжди приходить час, коли їм потрібне ваше піклування. А ви не маєте можливості доглянути за рідними, тоді ми зробимо це за вас.

Нехай сумління не засуджує ваш вчинок
, передайте піклування і турботу про батьків в надійні руки професіоналів. Медичний центр “Дім” в санаторії Куяльник займає цілий поверх для літніх та немічних людей.

Санаторій Куяльник вперше пропонує послуги за доглядом літніх людей та їх лікуванню в Одесі. Повний пансіонат з медперсоналом доглядатимуть 24 години на добу за вашою хворою мамою.

Також у нас пропонують довічний догляд за самотньою людиною. Для цього найкращі юристи складуть договір на передачу прав вашої власної нерухомості за рахунок оплати наших послуг. Від вас залежить лише підпис. Ми доставимо власним транспортом вас у пансіонат, навіть якщо ви не можете рухатись.

Дім пристарілих для літніх людей розташувався на другому поверсі житлового корпусу санаторію Куяльник. Будинок пристарілих має 32 окремі кімнати. Кімнати двомісні, але є люкс з підвищеним рівнем проживання для однієї людини.

Кожна з них обладнана всім необхідним для комфортного життя з урахуванням потреб людей похилого віку. Санвузол без ванної, обладнаний лише душовою кабіною. Також в кожному крилі є пункт надання першої допомоги. Для візків з другого поверху працює ліфт.

Озеро дім престарілих Куяльник дом престарелых
Будинок престарілих - озеро

Для кожного постояльця окрема кімната. Поруч з кімнатами знаходиться їдальня. З вікна будинку можна побачити солений лиман Куяльник. Навколо пансіонату “Дім” велика паркова зона з озером (озером це не можливо назвати!). На відстані 150 метрів сучасна поліклініка з медичним обладнанням.

За необхідності є тренажерний зал. Інфраструктура центру побудована для курортного лікування хворих. Це передбачає можливість спілкуватись з людьми перебуваючими на курортному лікуванні в санаторії.

Приїжджайте жити до нас, зустріньте старість серед щасливих людей! Ми проводимо вас в інший світ і будемо поруч з вами до самого кінця.

Юридична адреса (скоріше за все документи підроблені)


Товариство з обмеженою відповідальністю “Клініка геріатричної та паліативної медицини “Дім”

Місцезнаходження: м.Одеса, курорт “Куяльник”, офіс 610 Ідентифікаційний код: 41303333
Видана ліцензія на провадження господарської діяльності з медичної практики за спеціальністю організація і управління охороною здоров’я, терапія , геріатрія, неврологія, психіатрія, ортопедія і травматологія;

За спеціальністю молодшого спеціаліста з медичною освітою: сестринська справа, медична статистика за місцем провадження діяльності м.Одеса, Суворовський, р-н курорту “Куяльник”, офіс 610

Реєстраційне досьє від 30.01.2018 № 2901/03 М

Код бюджетної класифікації 22011800 відомча ознака МОЗ України «Ліцензії та сертифікати, що сплачуються ліцензіатами за місцем здійснення ДІЯЛЬНОСТІ» банк отримувача ГУДКСУ у відповідній області за Отримання Ліцензії на рахунки територіальних ОРГАНІВ Державного казначейства.


Турбота про ваших рідних з любов’ю


Немає довіри до приватних «доглядальниця»? Немає можливості доглядати за літньою людиною або навичок в наданні медичної допомоги?

Клініка геріатричної та паліативної медицини «Дім» – місце, де доглянуть за вашими близькими, як за своїми!

Переваги медичного центру «Будинок»:


✓ Наявність ліцензії Міністерства охорони здоров’я України, що дає нам повне право на медичну діяльність.

✓ Комфортабельне розміщення пацієнтів в облаштованих номерах.

✓ Цілодобовий догляд за котрі живуть з боку кваліфікованого молодшого і середнього медперсоналу.

✓ Щоденна психологічна і емоційна підтримка, організація дозвілля.

✓ Регулярна діагностика, спостереження і ефективне лікування.

✓ Медичне обслуговування за профілями – фахівці:

• терапевт-геріатр

• кардіолог

• невропатолог

• психіатр

• ортопед

• травматолог

✓ Індивідуальний підхід в системі харчування.

✓ Сприятливий клімат Куяльницького лиману.

✓ 2 км до моря.

✓ 20 хв до центру міста.

Гармонія і спокій – ось що відчуваєш, перебуваючи «Дома»


Подаруйте своїм рідним і близьким гідну старість!
Піклуватися про рідних – обов’язок кожного! Почуття безпорадності, відчуженості, нерозуміння і самотності – ось що відчувають люди похилого віку на схилі років, коли у рідних немає часу навіть викликати їх. Спілкування, допомога в домашніх справах і догляд – це той мінімум, який ви можете їм надати. Ми ж подбаємо по максимуму! Кращі досвідчені фахівці нашого міста не тільки створять атмосферу комфорту і затишку, як вдома, але і поліпшать здоров’я найближчих вам людей.

Умови проживання


Медичний центр “Будинок” пропонує одномісні та двомісні ліжка в одній кімнаті класу “Стандарт”, номери підвищеної комфортності та двомісні номери класу “Люкс”.

Клініка може пропонувати комфортне проживання до 60 людей у 32 кімнатах, коли кожен отримає повноцінну пенсіонерську допомогу, повний час догляду та спеціалізоване лікування.

Діапазон опцій у кожному номері:


Душ (ванна кімната тільки в люкс)

Кондиціонер

Зручні меблі

Телевізор з 25+ каналами

Wi-Fi

Кнопка набору персоналу

Підлогова система опалення

Холодильник

Тераса.

Ми повинні приділяти особливу увагу комфортним і функціональним ліжкам, які ідеально підходять для пацієнтів, яким доведеться проводити більшу частину часу. Ті пацієнти з обмеженими можливостями або в інвалідному візку будуть не менш задоволені умовами проживання в «Домашньому».

Спеціалізований медичний центр “Домашній”, який обслуговує людей різного віку, пропонує програму лікування та реабілітацію для наших гостей.

Всі пацієнти регулярно проводять повну діагностику, приймають основні ліки та засоби особистої гігієни. Додатковим вибором для всіх є сеанс масажу та психотерапії.

Ціни в будинку для літніх людей


Ось ціновий список для пацієнтів медичного центру “Будинок”.

Ціна залежить від хвороби пацієнта та його складності.

Спектр послуг завжди індивідуальний і може бути розширений.

У вартість входить: зручна одномісна / двомісна кімната, п’ять разів на день харчування, цілодобова медична допомога, засоби особистої гігієни (у тому числі підгузники), білизна та пральня.

Для пацієнтів фізично активний і незалежний


Житло
Харчування
Денний медичний нагляд, прибирання в номері, цілодобова медична допомога

Почніть з 600 грн / день

Для пацієнтів з обмеженими можливостями та часткової мобільності


Житло
Харчування
Денний медичний нагляд, прибирання в номері, цілодобова медична допомога

Почніть з 700 грн / день

Для пацієнтів з повною фізичною нерухомістю


Жити
Харчування
Денний медичний нагляд, прибирання в номері, цілодобова медична допомога

Почніть з 800 грн / день

Харчування із смаком


Їжа – це маленька радість, яку ми любимо дарувати нашим гостям.

Індивідуальна дієта для кожного пацієнта, спеціальне харчування та дружній настрій в нашому центрі роблять кожен новий день незабутнім!

Ми працюємо над нашим меню для постійного вдосконалення та оновлення!

Дієта включає:

Фрукти (виноград, диня, кавуни, цитрусові, банани, груші та яблука)

Всі сезони овочі.

Морепродукти (морська капуста, мідії, скумбрія)

Молочні продукти (кефір, ряжанка)

Свіжийхліб

Реабілітація – найкраща реабілітація вдома!


Якщо вам потрібно відновитись і зібрати себе разом після перелому або інсульту, ми тут, щоб допомогти!

Ми зробимо для вас індивідуальну реабілітаційну програму. Ви матимете комфортабельний номер для проживання, індивідуальний підхід до системи харчування, медичний нагляд, психологічну підтримку та довічну допомогу. Вони є ключами, щоб повернутися до норми в найкоротші терміни.

Зв’яжіться з нами:
Відділ проживання: +38 (097) 202 1111 (з 9:00 до 18:00)

Пост старшої сестри: +38 (073) 202 1111

Ви хочете відпочити, але потрібно піклуватися про свою близьку людину?

Ми пропонуємо комфортне проживання, індивідуальний підхід до системи харчування, увагу, цілодобовий догляд молодшого медичного персоналу, медичний нагляд, психологічну підтримку та організоване дозвілля. У нашому центрі ваші родичі почуватимуться як вдома!

Сприятливий клімат солоного лиману


Літо закінчується на курорті “Куяльник”, зараз це означає, що медичний центр “Будинок” готовий почати реабілітаційні програми для людей, які страждають високим кров’яним тиском (серцево-судинними захворюваннями), неврологічними розладами. Куяльницький курорт відмінно відомий своїм сезонним лікуванням та м’яким кліматом, що дозволяє людям зі слабким здоров’ям успішно працювати над їх проблемами. Куяльницький лиман користується популярністю у всьому світі, завдяки його цілющим силам.

Ласкаво просимо до медичного центру для людей похилого віку!


Медичний центр “Будинок” не є простим місцем на карті. Це все про комфорт і догляд за пацієнтом протягом усього періоду перебування там. Це про індивідуальний підхід у всьому, починаючи від особистої дієти для кожного гостя і до дозвілля, який бере на себе психолог-аніматор. Перш за все, пріоритет стосується медичного нагляду та догляду, що дозволяє родичам не турбуватися про здоров’я кожного мешканця.

Головна мета нашої роботи полягає в розширенні розуміння добре відомої речі, яка є – Доглянути. Те, що ми робимо, це надання людям похилого віку комфорту, уваги та спілкування.

Очевидно, що люди похилого віку, особливо ті, що мають слабкий стан здоров’я, потребують не тільки комфортного проживання, але й піклуування про своє здоров’я: планувати всі медичні заходи, щоб запобігти будь-яким труднощам, які для їхнього здоров’я може спричинитися сьогодні чи в найближчому майбутньому.

Наші фахівці завжди там, щоб допомогти! Не відкладайте це питання до завтра, але краще приходьте і станьте на годину нашим гостем. Ви самі дізнаєтеся про всі наші переваги. Медичний центр “Будинок” це означає відчувати себе так добре, як вдома!

Гідна старість – наша турбота! Будинок престарілих “Дім” пропонує послугу з догляду за літніми людьми цілодобово.

Коментарі