Мій шлях простий і світлий...

Куяльницький лиман - як доїхати

Куяльницький лиман - як і чим доїхати

Куяльницький лиман - як доїхати Куяльницкий
Як доїхати
Першим громадьским транспортом, автобус маршрут 110. Відправлення від Залізничного вокзалу Одеса Головна. Інтервал кожну годину в літній сезон.
Автобус 110 Куяльник Одеса Куяльницкий лиман
Автобус на Куяльницький лиман

Вартість    7 UAH
Відстань    12.63 км
Інтервал    27 хв !
Робочі дні    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
Час роботи    06:40 - 18:40
Перевізник    ПП "АТП Кіностудії"
Останнє оновлення    2020-07-11

Крайні години відправлення: Ж.д. вокзал - 09:00; 18:40 Сан. "Куяльник" - 06:40; 17:55

Обмеження на маршруті:
Проїзд в громадському транспорті без масок заборонений

На Куяльницький лиман автомобілем

З будь якого боку міста завжди можна заїхати/доїхати на Куяльницький лиман. З півдня Одеси потрібно ще переїхати в північний (Суворовський) район міста. Так як лиман межує з Одесою, з'їхати з вулиць спального району зручно на розі Ак. Заболотного, проспекту Добровольського. Далі заїхати на узбережжя Куяльнику через село.

Через с. Корсунці

Як доїхати на Куяльницький лиман куяльницкий автомобілем
По обхідній дорозі (500 метрів після знаку ОдесаПогляд на Куяльницький лиман куяльницкий з Укрнафти) праворуч друга заправочна станція Укрнафта, за нею поворот в село Корсунці. Ще один поворот ліворуч. Через село проїзд до Куяльницького лиману. В кінці села вулична дорога закічується переходячи в грунтову, ліворуч узвіз до лиману.

По обхідній (об'їзній) дорозі

Заїзд на Куяльницький лиман з обхідної траси куяльницкий
Простіший маршрут від вул. Заболотного по обхідній дорозі (траса). Не заїхджаючи в село, проїхати після виїзду з Одеси 2 км. Після спуску по правому узбіччю відкривається чудовий краєвид на Куяльницький лиман, одночас з'являється під'їзд безпосередньо до узбережжя лиману. Це лівий берег Куяльницького лиману.

Проїзд на Куяльницький лиман Куяльницкий правий берег
Правий берег
З правого берега майже не має під'їздів, лише круті, а часом небезпечні грунтові спуски. Проте при певній наполегливості заїхати з боку села Протопопівка можна, через поля. Так само знайти заїзд через село Іллінка. Проте тут починаються дикі каньони з важкодоступними засобами допомоги.

Застряг - Куяльницький лиман куяльницкий
Справа в оманливій поверхні Куяльницького узбережжя. При візуальному погляді під берегом певно сухо і твердо. Але не завжди, під коркою часто прихований мул. Потрапивши в пастку вибратись на тверду поверхню без сторонньої допомоги майже не можливо. Особливо після дощю, коли літнє сонце швидко підсушує берег, який стає небезпечним для автомобіля.

Мітки Інфо: як доїхати до Куяльницького лиману, чим доїхати в Куяльник, дістатися до лиману, де відпочити приїхавши в Одесу.

Коментарі

  1. Куяльницький лиман пересох, але не повністю. Наступного року вода повернеться.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар