Мій шлях простий і світлий...

Як завадити пандемії коронавірус за допомогою моря - насичення киснем і сіллю

 Море як карантин проти коронавірусу

Не лікарський засіб

З давніх-давен море лікувало хворі легені. Але і коронавірусу не було раніше, а сьогодні це лихо. Проте море як ліпший друг проведе бесіду шумом набігаючих хвиль, наповнить легені іонами солі. От сіль з моря і допоможе. Яким чином сіль з'являється у повітрі нижче.

Коронавірус COVID-19 лікування і профілактика на морі
Море проти коронавірусу

Вітри що женуть тисячі хвиль до узбережжя, розбивають їх о каміння чи перевертаючись між собою у прибій.  Таким чином повітря насичено вздовж узбережжя Чорного моря маленькими дрібними частками кристалів солі. Вдихаючи сіль без шкоди для організму людина навпаки лікує легені. Поновлює дихання а також пригнічує розвиток бактерій.


І де можна сховатись від коронавірусної нашесті, тільки вдома або на морі. Як що є підозра на захворювання, або погіршилось дихання відразу бігом на море. Просто щодня гуляти по годині мінімум. Не звертаючи на погоду, навіть можна в шторм. Коли хвилі буркотять, бурхливо закидаючись на пісок. Саме така ситуація як найкраще розпилює сіль.


А ще краще знайти кам'янистий берег, де хвилі розбиває об вістря каменів. Таким чином утворюється дисперсія з води і солі. Спокійна погода менш корисна, але і в затишку можна знайти користь. Спокій і рівновагу, нові ідеї і приплив сил, які так необхідні у боротьбі проти вірусу.


В Одесі здебільшого люди ходять без масок. Нехтуючи як своїм так і здоров'ям своїх ближніх. Локдаун (англізм) а правильно жорсткий карантин просто необхідно запровадити. Інакше велика частина містян загине через свою необачність і зневагу до захисту. Ось приблизна розмова по телефону хворого на COVID-19 в Одеській обласній лікарні міста:

- Я хворію коронавірусом, п'ю щодня по одній ложці препарат. Так, я знаю багатьох знайомих які померли від коронавірусу. Один хлопець ганяв машини через кордон, на митниці йому стало зле. Він кинув машину на стоянку і приїхав в Одесу лікувався... І не зміг... Незабаром помер. Я багатьох знаю хто вже помер...


Щоб таку історію не розповідали ваші друзі або знайомі, просто щодня виходьте (як порада) до моря і годинна прогулянка по узбережжю допоможе, увага не вилікує а лише допоможе у боротьбі з вірусом. Сіль ніяким чином не впливає на вірус, це лише допоміжний засіб, який можливо не дасть розвинутися запаленню легень - пневмонії.

Як що стан хвороби лише на початку, і не запізно, тому що після початку запалення пневмонії вже складно допомогти, навіть морем. Проте здоровій людині також необхідна терапія морського узбережжя. Зміцнюючи імунітет, не тільки коронавірусу, а й будь якій іншій інфекції буде складно розвинутись і перейти у важку стадію. Відпочивайте з морем, відпочивайте і зміцнюйтесь біля моря - це найкраща профілактика хвороб.


Також з'явилася жартівлива приказка - Не забув труси надіти, не забудь і маску носити. Жорстко проте справедливо. А поки що вже померло, не у тяжкому стані, хворі померли серед вулиць Одеси 835 людей.

Новини по Одесі та області:

57 699 випадків COVID-19

628 нових випадків захворювання

290 пацієнтів з COVID-19 на лікуванні в міській клінічній інфекційній лікарні

246 пацієнтів перебувають у важкому стані

22 особи з підозрою на COVID-19 поступили за останню добу в інфекційну лікарню

27 пацієнтів з лабораторно підтвердженим COVID-19 проходять лікування в МКЛ №1

72 особи - у МКЛ №10

117 осіб - у міській лікарні №5

16 дітей - у дитячій міській лікарні №3

15 ліжок ще вільні для госпіталізації пацієнтів з COVID-19

491 мешканець Одеси за останню добу від COVID-19 видужав

14 249 випадків одужання від COVID-19 зафіксовано

11 533 одесців продовжують хворіти

Коментарі

  1. Лікування коронавірусу (COVID-19)27 грудня 2020 р. о 16:50

    Вчені намагаються виготовляти нові ліки та тестувати деякі існуючі препарати, щоб побачити, чи можна їм лікувати COVID-19. Тим часом є ряд речей, які можуть полегшити симптоми як вдома, так і в лікарні.

    Лікування коронавірусу на дому.
    Якщо ваші симптоми досить слабкі, щоб ви змогли одужати вдома , вам потрібен:
    Відпочинок. Це може покращити ваше самопочуття і може пришвидшити одужання.
    Наступне:
    Залишитися вдома. Не ходіть на роботу, школу чи громадські місця.
    Пити рідину. Ви втрачаєте більше води, коли хворієте. Дегідратація може погіршити симптоми і спричинити інші проблеми зі здоров’ям.

    Моніторинг.
    Якщо ваші симптоми погіршуються, негайно зателефонуйте своєму лікарю. Не заходьте до їх кабінету, не зателефонувавши спочатку. Вони (лікарі) можуть сказати вам залишатися вдома, або, можливо, їм доведеться вжити додаткових заходів для захисту персоналу та інших пацієнтів.

    Попросіть свого лікаря про безрецептурні ліки, які можуть допомогти, наприклад, ацетамінофен для зниження температури.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар