Мій шлях простий і світлий...

Санаторій Куяльник | Вартість лікування в Одесі 2022 Odesa


Санаторий Куяльник
Куяльник

Куяльник  Одеса клінічний санаторій на 2022 р.

🔰 Санаторій Куяльник приїжджайте в Одесу на лікування чудовим цілющим брудом всією сім'єю.
До того ж, для лікування в Куяльнику працює сучасна поліклініка. Прекрасний басейн із рjпою та два житлові корпуси очікують хворих. Тоді як до ваших послуг також працює бювет з мінеральною водою. Вже непогано зарекомендувала себе соляна кімната, тренажер для інвалідів – Мотомед та кабінет реабілітації.
Санаторій Куяльник ⬇ Житло ⬇ Ціни ⬇ Лікування ⬇ Як дістатися ⬇

Куяльник славиться насамперед своїм лікувальним брудом, що видобувається
на дні Куяльницького лиману. Грязьові аплікації зазвичай становлять основу лікування в санаторії. Також розвідні грязьові ванни, фізіотерапія, підводне витяг, пляж і досвідчені лікарі чекають на вас. Склад лікувального бруду незмінний вже протягом двох століть. При нанесенні на шкіру людини грязева аплікація творить "чудеса" і в медицині, і у свідомості людини.
Відстань від санаторію Куяльник до Чорного моря по прямій – лише 2 км (20 хв ходьби).

Розташування санаторій Куяльник корпус ім. Пирогова

🗾 В Одесі на березі лиману Куяльницького розташувався курорт санаторій Куяльник. Готельний комплекс всього за 10 км на північ від центру міста. Відкритий насамперед козаками та заснований у 1833 році українським лікарем Ерастом Степановичем Андрієвським. Але залишаючись у межах міста, санаторій стоїть особняком.

Санаторій Куяльник – у минулому це загальна назва курорту. Якщо раніше кожен санаторій (16-поверховий житловий корпус) мав свою прикріплену назву, то їм. Пирогова ім. Семашко і т.д.. Тепер корпуси називають за номерами. На території сучасного курорту Куяльник збудували три корпуси санаторію. Санаторій імені Пирогова розмістився в одному з однотипних, 16 поверхових будинках. Житлові корпуси, зведені в 70-80-х, розраховувалися на відвідування 3000 осіб на місяць.

Лише один із трьох корпусів санаторію (стара назва ім. Семашка) знаходиться у занедбаному стані та закритий до реконструкції. Другий корпус приєднали до санаторію ім. Пирогове. Правильно рахувати санаторій Куяльник та санаторій ім. Пирогове в Одесі одним санаторієм. Тому різна назва матиме те саме значення. Санаторій Куяльник історично став брендом назви лиману, біля якого розташувалися лікувальні апартаменти.

Санаторій Куяльник — номер

У кожному житловому корпусі санаторію Куяльник є своя їдальня. Номери розраховані на розміщення максимально можливої кількості людей, які в минулому не радували багатством і вишукуванням. Номер у Куяльнику – це лікарняна палата у хорошому розумінні слова. Сьогодні з'явилися номери типу «люкс» та «напівлюкс». Кімнати з переплануванням стали кращими. А у 2000-х їх почали об'єднувати із двох сусідніх номерів у один. З'явилася різноманітність путівок, що продаються за типом люкс, економ з 1 і 2-х місними номерами.
Всі номери однотипні, різниця більше як оздоблювальні матеріали ніж в інтер'єрі.
До того ж житлові палати (не всі) оснащуються кондиціонером, холодильником та ТБ. Якщо сучасний номер після ремонту виглядає європейсько дуже затишно – це люкс. Гаряча вода в номерах цілодобово завдяки нещодавно встановленим на даху сонячним колекторам. Санаторій Куяльник наповнюється на 70% своїх резервних апартаментів. Але найкомфортніші номери розбирають заздалегідь.

Звичайно санаторій Куяльник це не вітальня, однак за готівку можна швидко "домовиться" і зняти номер. І краще вибирати люкс, адже перед сезоном завжди є вільні номери. У разі приїзду автокемпером до берега лиману Куяльник є асфальтований під'їзд для розташування табору або намету.

Поліклініка санаторію Куяльник

На території санаторію є обладнана поліклініка. У поліклініці працює рентген кабінет, стоматолог, фізіотерапія, спортзал та оздоровчий басейн із рапою лиману. Якщо у хворого проблеми з хребтом, йому пропонується підводне витяг та масаж. Також у поліклініці для мешканців Одеси працює процедурний кабінет “грязелікування – цілий рік”.

Мулолікарня в санаторії Куяльник

Побудована в XIX столітті грязелікарня досі справно працює. Методика пелоїдотерапії закладена на зорі відкриття лікувальних грязей як таких значно розширилася. У сучасній грязелікарні Куяльник успішно почали застосовувати розвідні та газогрязеві ванни, бромні. Тим не менш, поважний вік самої будівлі позначається на комфорті перебування. Грязелікарня Куяльник - занепадає, але не дивлячись на недоліки, це найкраще місце вашого зцілення.
Про лікувальний мул Куяльника - як лікуватись

Цінність лікувального мулу

Лікувальний мул санаторію Куяльник за складом швидше перевершує мул іменитих курортів світу. Сім'я, що приїхала автомобілем на лиман, при від'їзді набирає мулу та ропу з собою в дорогу. Для хворої мами, яка не змогла приїхати чи для родичів.

Грязелікування в домі, часом єдиний спосіб, поправити здоров'я, що похитнулося. Краще "у мулі" відчути полегшення від недуги, ніж чистим від скальпеля хірурга. Будинок та стіни допомагають, але разом із мулом може статися диво. Лікувальний мул при правильному застосуванні обов'язково поверне здоров'я пацієнту. Важливо всі процедури необхідно виконувати після вказівки лікаря і ніяк інакше.

Сучасний санаторій на основі Куяльницьких сульфідно-мулів продовжує позбавляти людей від безпліддя. Пелоїдотерапія повертає до повноцінного життя людей після одержаних травм опорно-рухового апарату. Куяльник спеціалізується на лікуванні таких захворювань як псоріаз, артрит, артроз. Але найкраще піддається остеоартроз суглобів, остеохондроз та захворювання нервової системи. Санаторій також допомагає в лікуванні недуг кишково-шлункового тракту і верхніх дихальних шляхів.

Пляж Куяльник

У літню спеку сотні людей на березі Куяльницького лиману використовують лікувальний мул. Люди, які потребують оздоровлення, завжди приїжджають у санаторій Куяльник. Іноді полікуватися грязями одеського лиману, але буває просто купатися. Унікальний лікувальний мул лиману набагато краще омолоджує шкіру, ніж масаж. За лічені хвилини прибирає дрібні зморшки навколо очей. Важливо після нанесення на обличчя не пересушити шкіру.

Пляж обладнаний із підручних засобів небагато. Правильніше описати – залишки радянського минулого. Проте на пляжі є платний душ та кафе.

Інфрачервона сауна

Сауна знаходиться у будівлі басейну з дахом у вигляді піраміди. Сауна на жаль не входить до пакету послуг при оплаченій путівці.

Санаторій Куяльник оздоровниця світового масштабу, порівнянна за цілющими властивостями лише з Мертвим морем. І навіть краще, якщо порівнювати за результатами лікування за кордоном!
В 2022 році санаторій відчинений и продовжує приймати людей з усього світу.

Ціна путівки санаторій Куяльник

☑ Курортний санаторій – Куяльник 2023 р.  комплекс послуг.

*Ціна путівки до санаторію Куяльник з розрахунку на 21 день. Можна індивідуально вибрати кількість днів перебування, виходячи з ваших уподобань:

Харчування 3-х разове, лікування, проживання в санаторії Куяльник –

    " Для спинальних» 1-кімнатний (холодильник, ТВ, обладнане ліжко), 21 день — 18 060 грн (фіксована ціна путівки для 1-ї особи)
    " НАПІВ-ЛЮКС ПРЕМІУМ » 2-кімнатний, (двоспальне ліжко, вбудована кухня), 56 700 грн (три тижні перебування)
    " НАПІВ-ЛЮКС студія» (холодильник, кондиціонер, ТВ, двоспальне ліжко), 21 день — 42 000 грн (ціна путівки на 1 особу)
    " НАПІВ-ЛЮКС» 2-кімнатний (холодильник, кондиціонер, ТВ, двоспальне ліжко), 20+1 днів — 46 200 грн (ціна путівки на 1-людину)
    " СТАНДАРТ-КОМФОРТ ПРЕМІУМ» 1-кімнатний (холодильник, кондиціонер, ТВ), двоспальне ліжко, двадцять один день -42 000 грн (ціна путівки на 1 особу)
    "СТАНДАРТ-КОМФОРТ» 1-кімнатний (холодильник, кондиціонер, ТБ), 2 роздільні ліжка, 3 тижні — 32 500 грн (ціна путівки на 1 особу)
    " СТАНДАРТ» 1-кімнатний 2-місний (холодильник, ТБ), 1 чол., курс - 16 380 грн (+ підселення)
    " ЕКОНОМ» 1-кімнатний 2-місний (ТВ), 1 чол., курс три тижні - 14 700 грн (+ підселення)
Мінімальна путівка від 12 днів – вартість проживання 1-ї особи щонайменше 680 грн на день. 

Або курсове амбулаторне (без проживання) лікування у санаторії протягом 10-14 днів - 350 грн/добу.

Харчування в санаторії

У санаторії організовано 3-разове харчування за принципом Шведський стіл. У меню - м'ясні страви. За відгуками хворих в цілому дієтичне харчування. До того ж кожен житловий корпус має свою їдальню, без необхідності виходити з готелю. Харчування завжди включено у ціну номера. Додатково можна розраховувати на місцевий продуктовий магазин. На території є кафе.

Джерело мінеральної води

У парковій зоні знаходиться бювет із мінеральною водою. Мінеральна вода Куяльник активно призначається пацієнтам курс лікування. Прийом води безкоштовний за призначенням.

*Ціни на путівки до санаторію усереднені за сезонами і можуть коригуватися. За більш точною інформацією звертайтесь за телефоном +380487009737.

Санаторно-курортна карта в Куяльник

Прибулим без санаторно-курортної картки слід оформити її в поліклініці Куяльника ДП «Клінічний санаторій ім. Пирогова»

Вартість оформлення санаторно-курортної картки (форма 072) для дорослої або дитини – 350 грн.

У вартість входить:
консультація лікаря гінеколога чи уролога сан. Куяльник (окремо послуга коштує 150 грн),
загальний аналіз крові (ШОЕ, гемоглобін, лейкоцити),
загальний аналіз сечі,
електрокардіограми.

Як доїхати в Куяльник

Залізничний вокзал - Куяльник, як доїхати
Зупинка автобуса на Куяльник
Їхати до Куяльника від Одеського залізничного вокзалу зручно маршрутним автобусом №110. Зупинка автобуса маршруту №110 розташована навпроти залізничного вокзалу. Після прибуття до Одеси поїздом до 18:00, в Куяльник краще добиратися рейсовим автобусом. Для цього слід перейти двома підземними переходами на привокзальну площу. Вийти на вул. Пантелеймонівська 60 (див. світлину нижче, орієнтир зупинки 110 маршруту, маршрут 241).

Автобус ходить щодня. Перше відправлення від вокзалу о 6:40 ранку з інтервалом пів години. Останній автобус відходить о 18.40. У зимовий період розклад змінюється на 8:00 до 17:20. Якщо немає бажання чекати на прямий автобус №110 на Куяльник, доведеться їхати з пересадками.

🚌 Автобусні маршрути (біля Привокзальної площі) №242; 241; 195; 190; 100; 120; 146, що прямують до «Суворовського» району Одеси (у напрямку сан. Куяльник) до зупинки «Зерновий».

Зупинка Зерновий Одеса
Зупинка Зерновий поворот на Куяльник
При поїздці з пересадкою є ризик проїхати повз поворот до санаторію Куяльник. Швидше за все, доведеться повертатись назад.

Коли доїхали до зупинки «Зернової», то наступна пересадка на вибір. Маршрутне нелегальне типу таксі (недорого і можливо черга:). Але краще дочекатися автобус санаторію, що курсує по вул. Лиманній до санаторію. Першим 16-ти поверховим корпусом і буде санаторій імені Пирогова, курорт Куяльник. В'їзд автомобілем на територію лікарні безкоштовний.

Як доїхати з комфортом

Найкращою альтернативою громадському транспорту за комфортом та часом залишається таксі в Одесі. Замовляти і чекати на подачу авто до того ж не доведеться. Достатньо перейти привокзальну площу до перехрестя доріг вул. Пантелеймонівський ріг Пушкінської і домовиться за ціну з водієм.

І так ви, швидше за все, вже на Куяльнику! Одеса, Чорне море, ласкаве сонце та лікувальний бруд лиману Куяльник. Ось ці складові успішного оздоровлення на узбережжі Південної Пальміри.

Приїжджайте знову і часто, море Одеського позитиву та вагон здоров'я, ви обов'язково повезете додому. Але краще везіть здоров'я, багатство будь-якої людини!

На території санаторію Куяльник присутня автостоянка, що не охороняється.

Мітки інфо: вартість (ціна) путівки в санаторій, лікування шкірних висипань, лікування хребта і суглобів. Реабілітація спінальних хворих. Жіноче і чоловіче безпліддя лікується, гінекологічні захворювання, жіночі захворювання, дитячий церебральний параліч, розклад руху маршрутки №110. Скільки коштує лікування, Kuyalnik, санаторій, сайт Куяльник Інфо.

💡
Дар природи для відновлення сил. Повний курс реабілітації на узбережжі Чорного моря. Відпочинок в Одесі. Відчутний ефект зцілення відразу після першого прийому грязелікування..

Куяльник 2023 рік! Kuyalnyk Odesa

Коментарі

  1. А чи знають люди що з санаторію зробили карантинну базу для Одеси і області на Коронавірус. Чому ви в рекламі не вказуєте про це, а всі новини в інтернеті пишуть це. Відстійник covid, а путівки продають літнім людям прямо в серце коронавірусу. Ах ви ж злочинці.

    ВідповістиВидалити
  2. Розвалили курорт, там банда одна

    ВідповістиВидалити
  3. Прокуратура Одеської області звернулася до господарського суду регіону з позовом про визнання за державою права власності на санаторій імені Пирогова, що на Куяльницькому лимані.

    Зараз санаторій площею більше 100 тисяч квадратних метрів і вартістю приблизно 1 млрд грн належить приватному акціонерному товариству «Укрпрофоздоровниця», 92% акцій якого належить Федерації профспілок України.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якій суд, країна безмовно годує бандитів в мантії. Тільки землетрус 8 балів або цунамі змиє корупцію.

      Видалити

Дописати коментар